Galatasaray - Beşiktaş maç yazısı
Galatasaray - Beşiktaş maç yazısı

Alişan Çakmakoğlu yazdı: “24 saatte Mustafa Cengiz değişimi”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

diyagonal.net yazarı Alişan Çakmakoğlu, Süper Lig’in 26.haftasında oynanan Galatasaray – Beşiktaş mücadelesini, okurlarımız için değerlendirdi.

SESSİZ/SEDASIZ TATSIZ/TUZSUZ

Dünya ülkeleri çok zor bir dönemden geçiyor, ülkemizde de etkilerinin artmasından endişe ediyoruz. Ligler birer birer erteleniyor. Biz seyircisiz oynama seçeneğini seçtik Süper Lig olarak. Daha seyircisiz oynama kararı açıklamamışken bu adımın atılması gerektiği söylendiğinde, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve camiası çıkalım aslanlar gibi oynayalım, stadımız dezenfekte edildi dedi. Bu açıklamaların üzerinden 24 saat sonra, yani seyircisiz oynama kararı sonrası, kendisi ülke sağlığını düşünen biri oluverdi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Sağanak yağmur altında başlayan karşılaşmada ilk yarı çok kısır geçti. Beşiktaş’ın isabetli veya isabetsiz şutu yoktu. Ofsayt gerekçesi ile sayılmayan gol en heyecanlı andı belki de. Seri’nin Elneny’in aşiline bastığı pozisyonda değil kırmızı kart faul bile verilmedi. Açıkçası bu akşam Beşiktaş’tan çok farklı bir oyun bekliyordum. Sergen Hoca’da, öğrencilerinin de gününde olmaması üzücüydü. Galatasaray’ın da durumu farksızdı. Bir tık iyi olan maçı kazanırdı çünkü. Saat 16:00′ da başlayan maçta Trabzonspor, Başakşehir ile berabere kalmışken, alınacak 3 puan ile fark 7’ye inecekken ve en önemlisi rakipler birbirleri ile oynayacakken çok büyük fırsat tepildi. Haftanın perdesi yarın Antalyaspor- Sivasspor maçı ile kapanıyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’ in de dediği gibi artık ligler ertelenebilir. Maçlardan daha önemli olan insan sağlığı ve daha da büyümeden bu salgın sona erir inşallah.

Alişan Çakmakoğlu / diyagonal.net

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.