Beşiktaş'ın Mario Balotelli teklifi ortaya çıktı
Beşiktaş'ın Mario Balotelli teklifi ortaya çıktı

Malatya’dan Beşiktaş’ın transfer gündemine dair flaş ifadeler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Şafak Malatya, Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği yayında, Beşiktaş’ın transfer gündemine dair merak edilenleri yanıtladı.

Balotelli, Brescia’da 1 milyon euro kazanıyor!

Balotelli, Beşiktaş’a menajerler üzerinden öneriliyor, Beşiktaş direkt Balotelli ile görüşmeye gitmiyor. Beşiktaş, Balotelli’nin sözleşmesindeki detayları öğrenmek için Brescia kulübü ile görüşme gerçekleştiriyor.

Mario Balotelli, Brescia
Mario Balotelli, Brescia

Balotelli, Brescia’da 1 milyon euro’ya oynuyor. Fakat; sözleşmede şöyle bir detay var: eğer ki oyuncu sezon içerisinde 15 gol ve üzeri atarsa yıllık ücreti 3 milyon euro’ya çıkar maddesi var. Beşiktaş buna benzer bir teklifle oyuncuya kiralık sözleşme teklif ediyor. Buradaki sıkıntı şu: Beşiktaş oyuncunun 15 gol ve üzeri gol atması durumunda doğabilecek maliyeti yarı yarıya ödeme teklifinde bulunuyor ve karşı tarafın yanıtını bekliyor. Ama bana sorarsanız Beşiktaş, isterse Balotelli’yi getirebilecek pozisyonda.

Beşiktaş, Arsenalli Reiss Nelson’la ilgileniyor!

Beşiktaş, Paoklu Akpom’la her konuda anlaşmaya vardı. Oyuncuda sıkıntı yok fakat; Paok, Beşiktaş’tan 3 milyon euro bonservis istiyor, Beşiktaş’ın teklifi 2 milyon euro. Oyuncunun menajerlik şirketi Elit Project Group üzerinden Beşiktaş’ın farklı bir teklifi var. Beşiktaş bu menajerlik şirketinde bulunan Arsenalli Nelson ile de ilgileniyor. Beşiktaş, Reiss Nelson‘u kiralamak istiyor. Ve Elit Project Group ile yaptığı görüşmede de şu teklifi sunuyor: “Biz Akpom’la alakalı teklifimizi verdik, siz de Reiss Nelson konusunda bize yardımcı olun, 1 sezon kiralamak istiyoruz” şeklinde bir konuşma geçiyor.

Reiss Nelson, Beşiktaş'ın gündeminde
Reiss Nelson, Beşiktaş’ın gündeminde

Fenerbahçe, Ozan’a takas için Dorukhan’ı istedi!

Sergen Yalçın, Beşiktaş yönetimine eğer bir yolunu bulursanız bana Ozan Tufan‘ı getirin diyor. Fakat; Fenerbahçe’nin Ozan özelinde Beşiktaş’tan istediği isim Dorukhan Toköz. Fenerbahçe, Dorukhan’a karşılık Ozan’ı vermeye sıcak bakıyor.

Ver Dorukhan'ı al Ozan'ı
Ver Dorukhan’ı al Ozan’ı

Sağ beke Bruno Peres

Beşiktaş sağ bek konusunda 2 sezondur takip ettiği Roma’nın sağ beki Bruno Peres ile ilgileniyor. Oyuncunun 1 yıllık kontratı var.

Bruno Peres, Beşiktaş'ın 1 numaralı adayı
Bruno Peres, Beşiktaş’ın 1 numaralı adayı

Diyagonal

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.