Beşiktaş - Çaykur Rizespor maç özeti izle
Beşiktaş - Çaykur Rizespor maç özeti izle

Alişan Çakmakoğlu yazdı: 6 – yazıyla Altı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig‘in 17.haftasında Beşiktaş, Vodafone Park‘ta ağırladığı Çaykur Rizespor‘u 6-0’lık net skorla mağlup etmeyi başardı.

Diyagonal yazarlarından Alişan Çakmakoğlu bu karşılaşmayı okurlarımız için değerlendirdi.

Dün öğlen İstanbul’a gelen, ayağının tozu ile akşam idmana çıkan Aboubakar bugün ilk 11’de başladı. Dinlenmeyi hak eden Atiba bugün istirahat etti. İlk yarıda Çaykur Rizespor topla daha fazla oynamasına rağmen oyunun kontrolü aslında Beşiktaş’taydı. Sadece Aboubakar ile 2 çok net fırsatı kaçırdı. Akıllı oynadı siyah beyazlılar, Oğuzhan’ın şık asisti ile önce Larin ile öne geçti Kartal, o Larin fırsatçılığı ile hem farkı 2’ye çıkardı hem de takımını rahatlattı.

Beşiktaşlıların hiç bitmesin istemediği ikinci yarıya şahit olduk. Gol atamasa da çok iyi oynayan Aboubakar’ın asisti ile Oğuzhan farkı açtı. Larin coştu 2 gol daha attı. Gecenin kapanışı Hasic ile geldi. Muazzam bir gol attı. Direğin ve filelerin sesi tüm Dolmabahçe’de yankılandı. Üsküdar’dan, Kadıköy’den duyuldu. Beşiktaş hem üst üste 5. maçında da gol yemedi, hem liderliğini perçinledi hem de gözdağı verdi. Ara transfer dönemi dün başladı, yapılacak iki takviye çok değil, 2 takviye ayaklar yere sağlam da basarsa çok erken fişi çeker işte o zaman uçar Beşiktaş.

Alişan Çakmakoğlu / Diyagonal

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.