Emre Gökdağ

Belirsizlik

Konyaspor - Beşiktaş maç sonu Şenol Güneş
Konyaspor - Beşiktaş maç sonu Şenol Güneş
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş camiasının uzun zamandır etini kemiren şeyin adıdır belirsizlik. Adana Demirspor maçı sonrası oyunla alakalı yazmak istediklerimi ertelememe sebep olan şeyin ta kendisidir, ya da öncelik sırasına koyup çözmeye odaklanmamız gereken sarmalların düğüm noktası…

Yönetimin durumu, taraftarın isyanı, iletişim, oynanan oyun, bu oyuna çözüm bulması gereken teknik heyet, oyuncu grubu, iyi gidiyor denen ama denetim kurulunca zordayız diye anlatılan mali yapı hepsi kocaman bir kör düğüm. Bu kör düğümden sarkan iplerden hangisini çeksek bu düğümü çözeriz? Hangisini çekersen çek bu çürük iplerin elde kalma durumu ve yorgunluk varken cevap vermek zor. Özellikle cevapları bulması gerekenler bu soruların sorulmasından doğan şikayetlerini kamu oyu önünde belirtirken. Yeniden yol alabilmek için her kötü gidişattan bir öğretiyle çıkmaya çalışmalı… Öte yandan bildiklerini unutturacak gerçek üstü bir süreç geçiriyor Beşiktaş.

Maç sonu Şenol Güneş in yayıncı kuruluşa haklı isyanına gelen taraftar tepkisi bile camianın bu rüzgarı arkasına alarak dahi yol alamayacağının ispatı oldu. Taraftar sezondan ve sezonu dizayn edenlerden ümidi kesmiş. Oynanan oyun ümit vermedikçe bu çabalar da sonuçsuz kalıyor. Camiada suların durulmayışı sebebi olan hatalı eylemler ve söylemlerle bu sezonun öncesine uzanan bir geçmişe sahip. Sert suların önüne set koymaya çalışırken öyle ya da böyle kulüp siyasetine dokunan Şenol Güneş saha içine çözüm bulamazsa gemiyi batırma tehlikesiyle karşı karşıya. Yine de yol uzun ve gemiyi limana en iyi haliyle yanaştırmak için hocanın sezonu tamamlaması gerektiği görüşündeyim.

Suni de olsa mücadele verilecek yeni cepheler açmaktan, belirsizlikler yaratmaktansa tekrara düşeceğimi düşündüğüm için bu yazıda bahsetmediğim saha içi defolarına çözüm bulunması gerek. Gerisi kongre üyelerinin karar vereceği bir süreç. Beşiktaş önce belirsizliklerden kurtulmalı hem saha içi hem de saha dışında ne pahasına olursa olsun. Sevgili Beşiktaş profesyonelleri camianın etini kemiren belirsizlikten kurtarmak için hizmetlerinize ihtiyaç var. Hizmetin adını da sizler koyun ama artık hizmetiniz eylemde karşılık bulsun.

Sevgi ve saygıyla…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.